Skip to content

Wie zijn wij

Wij zijn ADVIM, advies in maatschappelijk vastgoed. Aangenaam!

ADVIM Vastgoed richt zich op strategische vraagstukken, begeleiding van projecten en beheer van maatschappelijk vastgoed. Daar zijn wij in thuis. Hierdoor nemen wij werk uit handen van scholen, woningcorporaties, zorgorganisaties, parochies en gemeenten.  Zo kun jij je bezig houden met je kernactiviteiten.

ADVIM Vastgoed is een kleine organisatie waar de lijnen kort zijn. Beide oprichters zijn al meer dan 20 jaar actief in de vastgoedwereld. Patrick en Wilko zijn jouw adviseur en projectmanager. Wij doen dit niet alleen. Ons brede netwerk aan vastgoedprofessionals biedt daarbij ondersteuning.

Graag stellen wij ons nader aan jou voor:

Patrick van den Bergh

Na een aantal jaren in de commerciële sector te hebben gewerkt, heeft het maatschappelijk vastgoed vanaf 2001 een speciale plek gekregen.

Met name het bieden van de juiste oplossing in de zoektocht naar een optimum in gebouw, eigenaar, gebruiker maakt het interessant en geeft voldoening.

Hieruit is een eigen visie op vastgoedontwikkeling, vastgoedonderhoud en vastgoedbeheer ontstaan. Gevormd tot een ondernemende professional die vakmanschap begrijpt, heb ik me ontwikkeld tot een daadkrachtige proces- en projectmanager bij het realiseren van toekomstbestendige vastgoedprojecten.

Een resultaatgerichte leider met een heldere visie, gericht op het gezamenlijk belang, planmatig, constructief en effectief. Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en processen, om uiteindelijk als collectief doelstellingen succesvol te volbrengen. Ik ben in staat om teams op inspirerende wijze te leiden en deze te vormen naar een hechte samenwerking met focus op resultaat.

Wilko van Kuijk

Sinds 1998 actief binnen het maatschappelijk vastgoed. Ik heb een brede ervaring opgedaan in verschillende functies bij diverse werkgevers en opdrachtgevers.

Van staffuncties tot uitvoerende werkzaamheden. Sterk op tactisch niveau waarbij het strategische beleid vertaald wordt naar het operationeel niveau. Ik ben een verbinder die gedreven wordt door het aanpakken van lastige vraagstukken.

Die complexiteit terugbrengen tot heldere begrijpelijke adviezen. Adviezen die makkelijk tot uitvoering gebracht kunnen worden. Daar ligt mijn kracht. Analyseren en adviseren. Voortvarend en helder.

Ik ben thuis binnen het gehele speelveld van vastgoed maar richt me met name op strategisch advies, beheer, onderhoud en verduurzamingsopgaven.   

Wat ons bewoog om ADVIM te starten:

Wij hebben dezelfde intenties op het zakelijk vlak. Wij herkenden veel vragen die spelen bij diverse netwerkpartijen en opdrachtgevers. Vragen die zich veelal laten samenvatten in de behoefte van ontzorging, ondersteuning en een versnelling teweeg brengen zodat organisaties zich meer en meer kunnen richten op hun corebusiness. Een behoefte waarin ADVIM Vastgoed een totaal oplossing biedt; die wij graag willen invullen. Samenwerking staat daarbij centraal. Wij zijn er van overtuigd dat wij samen met jou verder komen. Want alleen ga je misschien harder, samen kom je verder!